26° / 7° Clar

TITELLES: ESTEREOTIPS

L'Ajuntament d'Artesa de Segre s'adhereix a la iniciativa "Cap Butaca Buida" per convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques.

L'Ajuntament d'Artesa de Segre s'ha unit a la iniciativa "Cap Butaca Buida", una proposta que neix amb l'objectiu de convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques. Aquesta iniciativa, impulsada per Adetca, Time Out, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, pretén mobilitzar la societat civil i fer d'aquest esdeveniment una fita històrica.


El repte proposat per "Cap Butaca Buida" és senzill en la seva ambició: omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el proper dissabte 16 de març de 2024. Amb aquesta iniciativa, es busca crear la primera gran Diada del Teatre al nostre país, un Sant Jordi de les arts escèniques que vol esdevenir una celebració anual.


L'Ajuntament d'Artesa de Segre ha programat la representació de l'obra de teatre "Estereotips", a càrrec de la companyia La Pantomima, que tindrà lloc al Cubtural. Aquesta proposta artística de format familiar que ens explica que al món existeixen famílies de tots colors i que el més important és que s'estimin. Les entrades es poden comprar des d'avui mateix a la següent adreça web https://www.entrapolis.com/entrades/estereotips


Des de la regidoria de cultura aplaudim aquesta iniciativa i animem a la ciutadania a unir-se a aquest repte, convertint-se en els protagonistes d'una de les representacions teatrals més massives mai vistes a Catalunya. És un moment per mostrar el suport a les arts escèniques i demostrar la força i la passió del nostre municipi en aquest àmbit.


Us animem a triar la vostra butaca i a compartir aquest repte amb les vostres amistats, familiars i veïns i veïnes. El 16 de març, Artesa de Segre serà part fonamental de la major representació teatral que Catalunya hagi vist mai.


Sobre "Cap Butaca Buida"


"Cap Butaca Buida" és una iniciativa que compta amb el suport d'importants entitats i institucions, amb l'objectiu de mobilitzar la societat catalana i convertir-la en la capital mundial de les arts escèniques. Amb la participació ciutadana, aquesta iniciativa busca omplir totes les butaques dels teatres catalans el 16 de març de 2024, celebrant així la primera gran Diada del Teatre a Catalunya.


Amb aquesta iniciativa es "vol demostrar al món el potencial cultural de Catalunya i ser, a la vegada, solidària. El sector porta anys reclamant el 2% del pressupost de la Generalitat per inversions en cultura i és per aquest motiu que Adetca destinarà aquest mateix percentatge mínim de la recaptació total a un projecte que utilitzi la cultura com a eina de millora i transformació social. En aquesta primera edició, l'entitat beneficiària serà Pallassos sense fronteres per "la seva tasca humanitària".

  • Quan 16/03/2024 de 18:00 a 19:00
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal