27° / 14° Cubierto con tormenta

15a TROBADA DE GENT GRAN DE LA NOGUERA

DILLUNS 30 MAIG 2022

Després de 2 anys sense celebrar-se, dissabte 28 de maig va tornar la Trobada de la Gent Gran de la Noguera amb la seva 15a edició. L'organització ha sigut a càrrec de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla Local d'Inclusió Social.

L'objectiu d'aquesta trobada és dinamitzar i fomentar la participació comunitària de la gent gran de la comarca i la convocatòria d'enguany, ha sigut tot un èxit amb 400 persones inscrites de tots els municipis de la Noguera.

A les 11 del matí començava la celebració, al Pavelló Poliesportiu, amb el lliurament d'acreditacions. La vetllada va continuar amb una benvinguda institucional que va iniciar els actes programats: la xerrada participativa amb el títol "Què és l'edatisme i com afecta les persones grans", a càrrec de Laia Ribas, treballadora social i directora del Servei per a l'Autonomia Persona d'ASPID. Tot seguit, els Bastoners de Peramola, van fer una demostració d'uns dels balls més emblemàtics de la cultura popular catalana.

Després del dinar de germanor, l'acte es va tancar amb un espectacle humorístic de la mà de l'actriu Lloll Bertran i diversos sortejos de productes de proximitat a càrrec del Consell Comarcal de la Noguera.