30° / 13° Núvols

31è PREMI DE NARRATIVA BREU - Llista de guanyadors

DIJOUS 10 JUNY 2021

El diumenge 6 de juny de 2021 a la sala del teatre Cubbtural d’Artesa de Segre, es va celebrar l'acte de lliurament de premis del 31è Premi de Narrativa Breu d'Artesa de Segre.

L'escriptor convidat en aquest certamen va ser en David Marín Rubio. Es va comptar amb la presència de Mingo Sabanés, alcalde d'Artesa de Segre, la vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa, la regidora de cultura de l’ajuntament d’Artesa de Segre, Maria Cusola i la coordinadora del premi i directora de la biblioteca d'Artesa, Josefina Solans. Els acompanyaments musicals van anar a càrrec de les guitarristes Edna Fontanet i Ona Vilana, alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Artesa de Segre.

Volem agrair molt especialment la tasca altruista del jurat dels premis. Aquest any hem comptat amb: Carme Barril, Glòria Farré, Vicenç Fornons, Joana Jiménez, Meritxell Marimon, Teresa Vilanova i els professors del Cicle Mitjà de Primària de l’Escola Els Planells d’Artesa de Segre, coordinats per Ester Serés. 

Acta de resolució de premis: https://bibliotecaartesadesegre.blogspot.com/2021/06/31e-premi-de-narrativa-breu-llista-de.html