29° / 14° Clar

Accions contra la sequera

Tot i que en aquests moments no hi ha restriccions ni perill imminent pels proveïments d'aigua, és important destacar que la conca del Segre es troba en una situació d'emergència des de fa més de 20 mesos.

DILLUNS 05 FEBRER 2024

Des de l'ajuntament, estem preocupats per aquesta situació i estem prenent accions concretes per abordar-la de manera proactiva. Hem encarregat un estudi detallat de les pèrdues d'aigua a la infraestructura de la xarxa d'abastament d'aigua municipal.


Actualment, volem compartir amb vosaltres que el rendiment global de la xarxa a nivell municipal és del 61%. Això significa que estem 17 punts i mig per sota de la mitjana catalana. Amb l'objectiu de millorar aquesta situació, estem analitzant cadascuna de les captacions per identificar les infraestructures més problemàtiques. Un cop tinguem totes les dades recopilades, podrem planificar i prioritzar les millores necessàries a les instal·lacions menys eficients.


La vostra col·laboració i suport en aquesta iniciativa és molt important. Entre tota la ciutadania, podem contribuir de manera significativa a l'estalvi d'aigua. Us animem a ser conscients del vostre consum i a prendre mesures per reduir el malbaratament d'aigua en els vostres domicilis.