23° / 8° Clar

Acte pel Dia Mundial de la Diversitat Cultural

DILLUNS 23 MAIG 2022

Dissabte 21 de maig de 2022, a la plaça de l'Ajuntament d'Artesa de Segre, l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera juntament amb entitats i col·lectius del municipi van oferir un ampli ventall d'activitats per mostrar la riquesa cultural de la població i també donar a conèixer les diferents entitats que treballen, dia a dia, per afavorir la convivència des del respecte a la diferència.

L'Acte pel Dia Mundial de la Diversitat Cultural, organitzat per l'Ajuntament d'Artesa de Segre i l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, té l'objectiu de fer valdre totes les cultures que conviuen a Artesa de Segre.

Aquesta proposta s'ha fet per primera vegada a Artesa de Segre i va anar acompanyada per la lectura del manifest i les actuacions dels Jalabann Roots, la Batucada BandelPal, l'Orfeó Artesenc i els Amics de la Sardana.

La trobada ha fet possible donar a conèixer a tota la ciutadania bona part de la riquesa cultural del nostre municipi des d'un vessant lúdic i festiu. La diversitat cultural és imprescindible pel creixement dels municipis i per l'aprenentatge de la societat en general. La convivència entre cultures és molt necessària per aconseguir implantar que hi ha diverses perspectives a l'hora d'entendre el món i que s'ha de tindre una ment oberta.

Junts arribarem a la cohesió social en el seu àmbit més ample.