29° / 14° Clar

ACTIVITATS PER LA MARATÓ DE TV3

DIVENDRES 15 DESEMBRE 2023

Aquest cap de setmana, l'Ajuntament d'Artesa de Segre col·labora als esdeveniments locals organitzats per recaptar fons per a la Marató de TV3, una iniciativa que enguany està dedicada a la salut sexual i reproductiva. 

El diumenge al matí, com és costum, tindrà lloc la pujada del pessebre a Sant Mamet, un esdeveniment esportiu organitzat pel CUDÓS, que gaudeix d'una creixent acceptació i atrau un nombre cada vegada més gran de persones participants. Aquesta activitat no només promou la pràctica esportiva, sinó que també contribueix a la creació d'un ambient festiu i solidari.

Durant el matí del mateix diumenge, a l’espai de La Nou Coworking, a banda de gaudir dels actes organitzats, la ciutadania podrà adquirir estels elaborats per menors no acompanyats acollits a Cal Petit d’Argentera. Aquests estels, posteriorment, seran penjats a la Plaça Major, simbolitzant la llum de l'esperança i la solidaritat que caracteritza aquesta època de l'any.

A la tarda, el Club Esportiu Altis, amb la col·laboració també de l’Associació de Comerç d’Artesa de Segre, omplirà el Cubtural amb el Festival de Nadal "Viure és néixer a cada instant," una celebració que ja es consolida com una tradició anual, ofereix als ciutadans una oportunitat única de gaudir junts i compartir l'esperit solidari.

Des de l'Ajuntament d'Artesa de Segre, convidem a tota la ciutadania a unir-se i participar activament en tots aquests esdeveniments. La col·laboració de la societat és fonamental per aconseguir els objectius solidaris de la Marató de TV3. La vostra presència i col·laboració fan possible aquesta contribució a una causa tan important.