23° / 8° Clar

Artesa de Segre celebra Sant Jordi amb una gran varietat d'activitats

Artesa de Segre es prepara per a una celebració plena de cultura i tradició en honor a Sant Jordi, la diada del llibre i de la rosa. Amb una gran diversitat d'activitats, es convida a tota la gent del municipi i visitants a unir-se a les activitats que s’han organitzat per celebrar aquesta jornada tan especial.

DIVENDRES 19 ABRIL 2024

Des de presentacions de llibres fins a contacontes infantils, passant per una ballada de sardanes i moments de convivència al voltant d'un vermut, s’ha preparat unes jornades plenes d’actes culturals.

Ja siguin organitzades per particulars o per l'ajuntament, les activitats de Sant Jordi estan pensades per mantenir viva una de les tradicions més nostrades i per enfortir la riquesa cultural del municipi. És una oportunitat per a tothom de compartir la passió pels llibres, les roses i la cultura en general.

En aquesta ocasió, volem expressar el nostre reconeixement a diverses entitats i establiments que contribueixen a fer possible aquesta celebració. Felicitem especialment a l'alumnat de l'Escola Els Planells i de l'Institut, a la Nou Coworking, a les persones responsables de la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot, així com a tots els comerços que ens obren les seves portes per oferir-nos llibres i roses.