23° / 8° Clar

Artesa de Segre presenta el mural commemoratiu del 10è aniversari de Seró Espai Transmissor.

Amb motiu del desè aniversari de Seró Espai Transmissor, s'ha pintat un mural commemoratiu que representa a mida real les estàtues-menhir dipositades a l'espai. El mural, obra de la col·laboració dels artistes comarcals Ramon Mayals i Jordi Tordera, ofereix una interpretació visual de la disposició original de les peces i del paisatge que les envoltava.

Inici de les feines de pintura
Inici de les feines de pintura

DIMECRES 15 MAIG 2024

La presentació del mural tindrà lloc en el marc dels actes del Dia Internacional dels Museus, el proper dissabte dia 18 e maig. Entre altres activitats, es podrà gaudir d'una jornada de portes obertes al centre, on els visitants tindran l'oportunitat de participar en una demostració de moviment de pedres de 1.500 quilos, reproduint les tècniques utilitzades a la prehistòria. La jornada culminarà amb un brindis amb vins del territori, celebrant tant la riquesa cultural com la vinícola de la nostra comarca.

Seró Espai Transmissor continua essent un punt de referència per a la divulgació del nostre patrimoni arqueològic i històric, i aquest mural és una fita més en la seva missió d'apropar la història als visitants.