27° / 14° Cubierto con tormenta

CARNESTOLTES 2020

DILLUNS 24 FEBRER 2020

Un any més els artesencs i les artesenques han respost de la millor forma possible a la crida de Sa Majestat Saltasekles, el rei de la irreverència i la provocació. Centenars van ser els que van participar en la rua que va tenir lloc aquest passat dissabte 22 de febrer.

Concentrats a la plaça major, totes les criatures sorgides de la imaginació dels participants van escoltar les paraules de Sa Majestat, que com era d’esperar, va repartir a tort i dret. Encara es sentien les rialles quan va arrancar la rua, protagonitzada tant per comparses (de més de 20 membres) com per comparsites (de 2 a 19 membres) i encapçalada per la batucada Pentina el gat.

El pavelló va ser el lloc escollit per marcar el final d’aquesta passejada on es van lluir mesos de treball i esforç. Alguns, van assistir al gran sopar de Carnestoltes, on després d’omplir les panxes, van poder marcar-se els seus millors balls gràcies als ritmes que ens van regalar Muntband i Dj Bleizy.

A més a més, la carrossa “La prehistòria que farà història” es va emportar 200€ per ser la més original de la nit.

L’endemà, va arribar el torn dels més petits, que van poder deixar volar la seva imaginació i demostrar les seves habilitats en una desfilada de disfresses. I, com marca la tradició, aquest dimarts ens acomiadarem del Carnaval amb un gran àpat comunitari on ens lleparem els dits amb derivats del porc.