14° / 2° Intervals de núvols

COMUNICAT PER A TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES DEL MUNICIPI

DILLUNS 23 MARÇ 2020

Aquests dies, i mentre duri el confinament, us farem extensiva tota la informació que ens arriba en relació a les mesures que es van prenent, actualitzant i aplicant, així com les restriccions en activitats, qualsevol canvi que afecti a la ciutadania i també consells i recomanacions. Per ara, les consignes són clares: queda't a casa, i aplica totes les mesures i restriccions que anem reiterant.

És molt important que tots prenguem consciència i responsabilitat en els nostres actes. Ens hem de cuidar, però també hem de cuidar els altres. I la manera de fer-ho és quedar-se a casa. Un cop més, demanem que si sabeu d'alguna persona de risc o en situació de vulnerabilitat que viu sola o pot necessitar algun suport, contacteu amb la Xarxa de voluntaris. D’altra banda, us deixem aquest enllaç on el departament de salut va actualitzant informació: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

Volem que esteu informats en tot moment i que feu extensiu tot el que anem publicant a aquelles persones que creieu o sabeu que no reben aquests missatges. Nosaltres ho intentem difondre pels màxims canals, però degut al confinament no podem fer-ho arribar per mitjans habituals, que ens permetrien tenir la certesa que arribaria a totes i cadascuna de les cases del nostre municipi. Si us plau, sigueu solidaris.

Tots tenim al cap sortir al carrer, a la plaça, a passejar, retrobar-nos amb família, amics, veïns. Ben aviat, ens retrobarem a les places TOTS I TOTES i, junts i juntes, celebrarem la vida. Per ara, ens cal seguir ferms en el confinament.

Mentrestant, i sempre, estimeu-vos i cuideu-vos.

Us enyorem. QUEDA’T A CASA. TOT ANIRÀ BÉ.