23° / 8° Clar

ENTREGA DEL PREMI DE L’AUTOFIRA

DIMARTS 19 NOVEMBRE 2019

Durant els dies 24 i 25 d’agost va tenir lloc la 576a edició de la Fira de Sant Bartomeu. Un espai dedicat a l’exposició de: maquinària agrícola, gastronomia i comerços locals. Els expositors dels comerços ofereixen uns productes artesanals de proximitat d’alta qualitat fent conegut encara avui en dia el nostre municipi d’Artesa de Segre.

Dins de l’ampli ventall d’espais que ens ofereix la fira, l’AutoFira (exposició de vehicles d’automoció i maquinària agrícola) va destacar pel sorteig que va realitzar d’una wonderbox. Per participar només havies de dipositar una butlleta a l’estand d’un dels següents expositors:  Taller Llagunes Centre Multimarca, Taller Vilella, Auto Taller Gardela, Taller Joya Riart scp, Taller Moles Auto II i Tallers Auto Xami.

Va ser el Taller Vilella qui va tenir la sort de repartir la butlleta premiada a un dels seus clients, Leopoldo Bunyol, qui encara no sap quin destí escollir. El premi, “Desconnecta dos dies”,  va ser entregat per l’alcalde Mingo Sabanés i la representant dels tallers Paqui Moya (Auto Taller Gardela) el 18 de novembre a l’ajuntament d’Artesa de Segre.