30° / 13° Núvols

Fi del calendari 2019 amb un èxit rotund

DIJOUS 07 NOVEMBRE 2019

Aquest diumenge dia 3 de novembre la segona edició de l'Artesa Meló Bike d'Artesa de Segre va ficar punt final al calendari 2019 de marxes de BTT lleidatanes amb un èxit de participació. L’aigua no va impedir que 275 persones (de 300 places) agafessin la bicicleta i sortissin a viure aquesta experiència tant dura com enriquidora. Una experiència que no seria possible sense les Artesenques Actives, l’ajuntament d’Artesa de Segre i els 80 col·laboradors que treballen per donar a conèixer el nostre territori amb marxes tan completes com aquesta.


Cudós d'Artesa, l'encarregat d'organitzar aquesta segona edició, va preparar tres tipus de recorreguts: un recorregut curt de 20 km i 250m D+ bastant fàcil, per aquells que s'inicien en aquest món o per aquelles famílies que volguessin viure una experiència diferent; un recorregut mitjà de 40km i 800m D+ amb una part idèntica a la ruta llarga, per aquella gent que volgués una ruta més exigent amb una gran quantitat de corriols tant de pujada com de baixada; i finalment el recorregut llarg de 52km i 1200m D+, una marxa força exigent amb pujades i baixades llargues, aquestes segones, bastant tècniques.

A part d'aquest brutal itinerari, aquesta segona edició va comptar amb un participant de luxe a primera fila, l'actual campió de l'Open de Lleida XC, l'Albert Massana. Però això no acaba aquí, el manresà Roger Argelaguer i el pontsicà Xavier Jové (wolrd champion xterra Hawai 2015) també van estar presents a la sortida que va tindre lloc a la plaça de l'ajuntament.

Els guanyadors es van anunciar per modalitats i sexes, deixant una llista de 18 persones que van pujar al podi per rebre el seu merescut trofeu.