25° / 10° Intervals de núvols

GENERALITAT DE CATALUNYA: AJUTS DEL CONSORCI DE COMERÇ, ARTESANIA I MODA

Recordeu que està a punt de finalitzar!

DIJOUS 07 JULIOL 2022

Programa de suport en el procés de transformació digital de les empreses:
 
Objectiu:
Facilitar la incorporació de noves tecnologies digitals a les empreses comercials, de forma que augmentin la competitivitat, tant d'aquestes com de les parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.
Contribuir a fomentar nous models de negoci, basats en l'omnicanalitat i en la millor experiència de compra possible per als consumidors i consumidores, creant estratègies que integrin botiga física i online.
Millorar el posicionament i la presència a internet del sector del comerç i dels serveis per tal d'adaptar-se i fer front a la nova situació i enfortir les seves capacitats i fer-lo més competitiu en l'era post-Covid19.
 
Persones beneficiàries:
Empreses de comerç, de serveis i parades de mercats municipals.
 
Quantia de la subvenció:
Fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros
 
Més informació al següent enllaç:
http://ccam.gencat.cat/ca/tramits/per_temes/Programa-de-suport-en-el-proces-de-transformacio-digital-de-les-empreses?category=&temesNom=Comer%C3%A7%20i%20consum

 
Programa de suport per a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d'establiments:
 
Objectiu:
Dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els seus eixamples. Garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l'atractiu i evitant el trencament del continu comercial mitjançant la reforma d'establiments amb un grau d'antiguitat o parades de mercats municipals.
 
Persones beneficiàries:
Els professionals autònoms i empreses titulars d'establiments de comerç i serveis, situats a peu de carrer i de parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.
 
Quantia de la subvenció:
Fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000,00 euros.

Més informació al següent enllaç:
http://ccam.gencat.cat/ca/tramits/per_temes/Programa-de-suport-per-a-la-obertura-de-comercos-i-de-suport-a-la-reforma-i-millora-destabliments.?category=&temesNom=Comer%C3%A7%20i%20consum