30° / 13° Núvols

INFORMACIÓ SOBRE LA PRIMERA COBRANÇA DE L’OAGRTL REBUTS NO DOMICILIATS

DIMECRES 20 MAIG 2020

Durant el mes de febrer es va posar al cobrament l’impost sobre vehicles de tracció mecànica. La gestió del cobrament d’aquest impost la realitza anualment la Diputació de Lleida a través de l’OAGRTL, mitjançant gestió delegada.

A conseqüència de l’estat d’alarma decretat, es va allargar el termini de pagament d’aquests tribut; i es carregaran les domiciliacions el proper dia 21 de maig als comptes d’aquells ciutadans que ho tenen domiciliat mentre que el termini de pagament per aquells contribuents que no tenen els rebuts domiciliats finalitza el proper dia 25 de maig. 

En referència a aquests darrers, és a dir els ciutadans que no tenen els rebuts domiciliats, ja no és vàlid el document que se us va enviar per correu postal a finals de febrer i per tant per pagar-lo s’ha de tenir un de nou amb les dates de fi de cobrança actualitzades. 

Aquest nou document de pagament es pot obtenir per una doble via: 

- A través del propi ajuntament, facilitant nom i CIF del titular del rebut a través de l’adreça de correu electrònic afelecan@artesadesegre.cat

- Demanant-ho directament a l’OAGRTL  facilitant nom i CIF del titular del rebut a través de l’adreça de correu electrònic oagrtl@diputaciolleida.cat