30° / 13° Núvols

Jornades pel Foment de l'associacionisme juvenil de la demarcació de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran

DIMECRES 16 JUNY 2021

Els passats dies 8 i 10 de juny es van dur a terme les Jornades pel Foment de l'associacionisme juvenil de la demarcació de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran, organitzades conjuntament entre la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida, el CNCJ (Consell Nacional de la Joventut de Catalunya) i la Diputació de Lleida.

Unes jornades que van tenir per objectiu crear un espai de trobada on poder reformular la manera en què l'administració, els seus responsables i professionals de joventut, donen suport a la creació i a la continuació de les associacions juvenils a la demarcació.

Les jornades van tenir una durada de dos dies. El primer, el dia 8 de juny, es va dur a terme la inauguració en un format virtual amb una ponència compartida amb l'Edgar Iglesias i en Pere Soler de la UDG i una posterior taula rodona amb la presència de 4 entitats i col·lectius juvenils del territori, sobre processos d'autoorganització de les persones joves.

El segon dia en un format presencial a l'Espai Transmissor de Seró, va acollir dos espais paral·lels de treball.
Un primer espai on es buscava el com enfortir les associacions juvenils i l'interassociacionisme i un segon on es donaven eines i suports per a fer créixer les associacions juvenils.

Unes jornades exitoses que van servir per crear sinergies i un full de ruta per assolir els objectius marcats.