35° / 18° Clar

L'Ajuntament d'Artesa de Segre aprova la proposta d'adjudicació del contracte de serveis de l'Escola de Música en una sessió extraordinària del Ple Municipal

DIMECRES 30 AGOST 2023

Durant una sessió extraordinària celebrada aquest dimarts, s'ha aprovat la proposta d'adjudicació del contracte de serveis per a l'Escola Municipal de Música d'Artesa de Segre (EMMA). L'escola té com a objectiu proporcionar una educació musical d'alta qualitat que fomenti la pràctica individual i col·lectiva de l'art de la música i que continuï enfortint l'educació musical i cultural al municipi.


L'EMMA, pretén oferir a la població d'Artesa de Segre els recursos pedagògics i materials per a una educació musical de nivell superior. A través d'una varietat d'estudis musicals i un professorat qualificat, es busca convertir l'EMMA en un centre de referència per a totes aquelles persones que busquen gaudir, practicar o estudiar música en diferents formats, contribuint al desenvolupament cultural de la comarca de La Noguera i les terres de Lleida.


El proper curs 2023‐2024 de l'EMMA està programat per començar durant el més d'octubre, i seguirà el calendari escolar convencional, amb activitats docents que se celebraran d'octubre a juny.
L'ajuntament ha posat l'accent en la continuïtat i la qualitat de l'oferta educativa, exigint a l'empresa adjudicatària del contracte que mantingui la varietat de matèries ofertades en els cursos anteriors.


La programació de l'EMMA es regeix pel Decret 354/2021 i es divideix en diversos programes que abasten des del primer contacte amb la música fins a programes d'expertesa, amb l'objectiu d'adequar-se a les necessitats i interessos de tot l'alumnat.


Dins aquesta programació cal destacar la proposta de realitzar activitats musicals de col·laboració, ja sigui amb actes organitzats pel propi Ajuntament com en els organitzats per les entitats del municipi, amb la finalitat de dinamitzar i promoure la cultura musical.