26° / 7° Clar

L'Ajuntament d'Artesa de Segre commemora el Dia Mundial de les Persones amb Síndrome de Down

El dia 21 de març se celebra a nivell mundial el Dia de les Persones amb Síndrome de Down per conscienciar la població mundial de la necessitat de garantir els drets, la inclusió i el benestar de les persones que pateixen síndrome de Down.

DIMECRES 20 MARÇ 2024

L'esdeveniment té lloc el dia 21 del tercer mes de l'any, en referència a la causa d'aquesta alteració genètica: el fet d'haver rebut tres cromosomes del parell 21. L'herència d'aquest material genètic addicional provoca que la síndrome també es conegui com a trisomia 21. 
Per tal de mostrar el nostre compromís, il·luminarem el balcó de l'ajuntament amb els colors groc i blau, que són els colors reconeguts de les entitats que representen a les persones amb Síndrome de Down. Aquest gest simbòlic pretén destacar la importància de la diversitat i la inclusió en la nostra societat, i recordar-nos que tots som part d'un mateix teixit social.
Convidem a tota la ciutadania a unir-se a aquesta commemoració i a reflexionar sobre com podem treballar juntes per construir un entorn més inclusiu i respectuós amb els drets de totes les persones.