40° / 23° Clar

L'EMD de Baldomar celebra els deu anys

DILLUNS 23 MAIG 2022

Baldomar va celebra dissabte el desè aniversari de la creació d'aquesta entitat municipal descentralitzada (EDM) amb un acte institucional al poliesportiu.

La celebració va començar amb la rebuda d'Estefania Rufach (vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida i vicepresidenta de l'Institut d'Estudis Ilerdencs) a la plaça de l'Olivera per Josep Galceran, president de l'EMD de Baldomar, i membres de la corporació.

A continuació, van iniciar la visita per diferents espais culturals de la població, com ara les pintures situades al safareig, el mural d'Antoni Borrell, a l'Església, i el Museu Arqueològic i Paleontològic.

Un cop feta la visita, es van traslladar a l'Ajuntament on Estefania Rufach va signar el Llibre d'honor de l'EMD de Baldomar, per posteriorment dur a terme una visita al Celler de Baldomar, adscrit a la DO Costers del Segre.

L'acte va finalitzar al poliesportiu amb la participació d'Eugènia Puig-gròs, alcaldessa d'Albesa i directora dels Serveis Territorials del Departament de la Presidència a Lleida; Maria Cusola, alcaldessa d'Artesa de Segre; Miquel Plensa, president del Consell Comarcal de la Noguera; Josep Puig, president de l'Associació d'EMD de Catalunya; i Joana Ortega, secretària general de l'Associació Catalana de Municipis (ACM).