29° / 14° Intervalos nubosos con lluvia escasa

Lliurament targetes moneder a l'alumnat beneficiari de beques menjador d'Artesa de Segre

DIVENDRES 27 MARÇ 2020

Durant el matí d’ahir dijous 26 de març l’equip de govern va fer el lliurament de les targetes moneder que els departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies van decidir de fer extensives a l’alumnat beneficiari de les beques de menjador escolar mentre duri l’estat actual d’emergència provocat pel COVID-19 i que, com a mesura preventiva, recordem que manté tots els centres educatius tancats.  

Aquestes targetes moneder tenen per objectiu garantir la correcta alimentació dels nens i nenes mentre duri aquest estat de confinament. Cada targeta està carregada amb un valor de 40 euros, corresponent al període del 16 al 27 de març, i que tan sols pot ser utilitzada en botigues d’alimentació. La Generalitat preveu, a més, poder anar recarregant automàticament aquestes targetes si la situació es prolonga en el temps.

Les famílies van estar contactades telefònicament el dia abans, citant-los a una hora concreta per evitar contactes amb altres persones i/o aglomeracions. En tot moment es van seguir les instruccions proporcionades tant per la Generalitat com pel Consell Comarcal.

Equip de govern municipal.