29° / 14° Nuboso con lluvia escasa

Premi comarcal de TDR

DIMARTS 14 FEBRER 2023

El Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu de la Noguera obre la primera convocatòria dels Premis “Noguera Recerca”, de Treballs de Recerca de l’alumnat de 2n de Batxillerat de la comarca.

Aquesta convocatòria compta amb el patrocini del Consell Comarcal de la Noguera i la col·laboració de la Paeria de Balaguer, l’Ajuntament de Bellcaire d’Urgell, l’Ajuntament de Ponts i l’Ajuntament d’Artesa de Segre, ja que són els ajuntaments dels municipis amb Institut.

La finalitat d’aquest premi és incentivar, potenciar i valorar l’esperit de recerca, de treball ben documentat, el sentit crític i la creativitat científica de l’alumnat de de Batxillerat de la comarca, visibilitzant el talent dels instituts del territori i premiant l’excel·lència.

Aquesta primera edició tindrà lloc el 13 d’abril al teatre municipal de Balaguer, en la que participaran cinc alumnes de diferents instituts presentant els seus treballs a l’auditori, i que competiran per premis econòmics per als estudiants.

L’horari previst de la jornada és el següent:

  • 10.00 Arribada i presentació de la jornada
  • 10.30 Exposició dels 5 treballs finalistes (15′ per treball + 5′ per preguntes del jurat)
  • 11.40 Descans
  • 12.00 Conferència: (títol i conferenciant a concretar)
  • 13.00 Exposició del veredicte i entrega de premis
  • 13.30 Fi

Aquest premi s’adreça al públic de 1r i 2n de Batxillerat de tota la comarca, qui es desplaçarà a la localitat que aculli l’acte gràcies a la col·laboració dels ajuntaments implicats. En les properes edicions, es cercarà la forma de fer itinerar aquest acte, de forma que tingui lloc en altres poblacions de la comarca.

Documents de referència a: https://serveiseducatius.xtec.cat/noguera/comunitat/premi-comarcal-de-tdr/