29° / 14° Clar

PRESENTACIÓ PROGRAMACIÓ CULTURAL

DILLUNS 23 DESEMBRE 2019

Diumenge 22 de desembre es va fer la presentació de la programació cultural dels pròxims cinc mesos (gener – maig) a Artesa de Segre. Una programació amb obres tan atractives com: “Shirley Valentine”,”Amb Veu De Dona”, “Un Dia Qualsevol”, “La Nena Dels Pardals” o “Una Història Real”. Però no només trobarem obres destinades a un públic adult, sinó que la programació també ve carregada amb obres pels més petits com: “Adéu Peter Pan”, “Baobab. Un Arbre, Un Bolet i Un Esquirol” o “Un Món (I Un Munt) de dracs”.

A més a més, el Grup de Teatre d’Artesa de Segre també tindrà el seu propi espai dins d’aquesta programació, dedicant tot el més de febrer a les seves obres, permetent-los així, poder tenir una mica més de visibilitat.

Va ser un esdeveniment presentat per Helga López i Joan Roca que va ser tot un èxit quant a format. Finalment, destacar el llibret cultural que ha decidit tirar endavant l’Ajuntament d’Artesa de Segre on podem trobar tota la informació de les pròximes obres que visitaran al Cubbtural.