27° / 14° Cubierto con tormenta

Projecte Joves i Valors (JoVa)

DIMARTS 27 JUNY 2023

L'Ajuntament d'Artesa de Segre s'ha adherit al projecte Joves i Valors (JoVa), organitzat per l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera. Aquest projecte afronta la seva dotzena edició amb la participació de 19 municipis de la comarca.

El JoVa, dirigit a joves d'entre 12 i 17 anys, és un projecte comarcal que consisteix a oferir al jovent la possibilitat de dur a terme activitats de voluntariat durant l'època estival per millorar espais del seu municipi a partir de les seves pròpies propostes i les necessitats dels seus respectius ajuntaments.

Totes les poblacions duran a terme el JoVa durant els mesos de juliol i agost i el jovent participant haurà de destinar a l'activitat un mínim de 40 hores. Les principals accions que es duran a terme en el marc d'aquest projecte són l'adequació i neteja d'espais municipals, la rehabilitació i pintura de mobiliari urbà o col·laboracions en l'organització d'activitats municipals.

El termini d'inscripcions per apuntar-s'hi finalitza el proper 2 de juliol. Precisament, una de les principals novetats d'aquest any es centra en les inscripcions, que s'han de formalitzar de forma telemàtica.

El programa JoVa finalitzarà el 30 d'agost amb la tradicional sortida a PortAventura per part de tot el jovent participant. La sortida respon a la voluntat d'agrair als i les joves les tasques fetes a benefici del seu poble. Així mateix, els i les participants també rebran com a obsequi una samarreta personalitzada del JoVa.