29° / 14° Clar

Reestructuració personal administratiu i nou horari Jutjat de Pau

DIVENDRES 02 FEBRER 2024

Us informem dels recents canvis de personal administratiu que han tingut lloc al nostre ajuntament, amb l'objectiu de mantenir-vos al corrent de les modificacions en el funcionament dels serveis municipals.
En primer lloc, volem comunicar-vos que s'ha cobert de manera urgent i provisional la plaça que ha quedat vacant a causa de la sol·licitud d’una excedència. Aquesta substitució s'ha realitzat amb una persona que disposa d'experiència contrastada, garantint així la continuïtat i eficiència en el servei fins el moment en el que es tregui la plaça a concurs.
També s’ha produït un canvi de personal al Jutjat de Pau, ja que s'ha hagut de traslladar una persona dedicada als serveis municipals, per a adaptar-nos a les noves necessitats.
A més a més, estem duent a terme els tràmits per cobrir una altra plaça que ha quedat vacant a causa d'una jubilació. Paral·lelament, estem a l'espera de tancar el procediment d'estabilització de places, que contribuirà a reforçar i consolidar l'estructura del nostre personal administratiu.
Els canvis de personal al Jutjat de Pau han possibilitat l'ajustament dels horaris d'atenció al públic. Per tant, us informem que, a partir d'ara, l'horari d'atenció al públic del Jutjat de Pau serà el següent:
Dilluns: 16:00 a 19:00 hores.
Dimarts i dijous: 10:00 a 13:00 hores.