40° / 20° Clar

Residus i reciclatge

Ens complau compartir amb vosaltres les dades de recollida de residus dels anys 2022 i 2023 al nostre municipi. Aquestes dades han estat analitzades per tal de permetre una comparativa entre els dos anys, i volem destacar les nostres millores.

DIMECRES 20 MARÇ 2024

L’esforç col·lectiu ha donat fruits, ja que hem millorat respecte a l'any anterior i hem situat el nostre municipi per damunt de la mitjana de la comarca i de Catalunya en el que respecta a la gestió dels residus.
Per aquest motiu, volem expressar el nostre reconeixement a tots els qui heu participat activament en aquesta tasca, ja sigui mitjançant la segregació adequada dels residus, la reducció de l'ús de plàstics, o altres iniciatives encaminades a preservar el medi ambient.
Tot i les nostres recents millores, encara ens queda camí per recórrer. És per això que us animem a continuar reciclant i adoptant pràctiques sostenibles en el vostre dia a dia. És fonamental mantenir aquest esperit per aconseguir l'objectiu establert per la Unió Europea d'assolir el 55% de reciclatge per a l'any 2025.