31° / 9° Poc tapat

RESUM DEL CAP DE SETMANA

DIMECRES 08 JUNY 2022

⚽️ESPORTS⚽️

Dissabte 4 de juny es va celebrar el Centenari del CE Artesa de Segre.

El programa d'actes va començar a les 11 del matí amb un partit amistós d'ex-jugadors del CE Artesa de Segre al camp d'esports. La vetllada va continuar amb la recepció d'autoritats, entre les quals vam trobar a: Miquel Plensa, president del Consell Comarcal de la Noguera, Estefania Rufach, vicepresidenta de l'IEI i de la Diputació de Lleida, Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol i Maria Cusola, alcaldessa d'Artesa de Segre.

Tot seguit, hi va haver un dinar commemoratiu ple de sortejos i sorpreses. I el programa d'actes de la tarda va començar a les 18h amb un ball a càrrec de l'orquestra MEDITERRANEA. La música va cessar a les 9 del vespre per donar pas al ressopó i va tornar a engegar a les 11 de la nit amb l'orquestra MEDITERRANEA i en Dj LOKITO, oferint-nos un fi d'acte molt musical.

⚽️ESPORTS⚽️

Dissabte 4 de juny l’equip femení de l’Escola de Futbol d’Artesa de Segre va disputar el tradicional partit de fi de temporada de pares contra filles que va estar acompanyat de  molt bons moments.

📝CULTURA📝

Diumenge 5 de juny a la sala del teatre Cubbtural d'Artesa de Segre, es va celebrar l'acte de lliurament de premis del 32è Premi de Narrativa Breu d'Artesa de Segre.

L'escriptor convidat en aquest certamen va ser l'Enric Kahn. A més a més, la vetllada va anar acompanyada de la presència de l'alcaldessa d'Artesa de Segre, Maria Cusola, el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa, el vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi, la regidora de festes de l'ajuntament d'Artesa de Segre, Maria Bernaus i la coordinadora del premi i directora de la biblioteca d'Artesa, Josefina Solans.

Els acompanyaments musicals van anar a càrrec de les guitarristes Nara Fontanet i Ona Vilana, alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Artesa de Segre.

Mencionar i agrair especialment la tasca altruista del jurat dels premis, compost per: Carme Barril, Glòria Farré, Vicenç Fornons, Joana Jiménez, Meritxell Marimon, Teresa Vilanova i els professors del Cicle Superior de Primària de l'Escola Els Planells d'Artesa de Segre, coordinats per Josep Solsona.

⚽️ESPORTS🏀

Diumenge 5 de juny va ser un dia ple de tornejos on l'equip Benjamí de l'EFA va quedar Campions del torneig jugat a Alcoletge i l'equip Pre-benjamins de l'EFA va quedar tercer en el torneig disputat a Berga.

A més a més, diversos equips formats per jugadors i jugadores del CENG van prendre part en la nova prova de la 5a edició del Circuit 3×3 FCBQ organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i l’Ajuntament de Balaguer (juntament amb la Representació Territorial de Lleida de l’FCBQ i el suport de Mundo Deportivo) assolint la victòria en quatre categories: sènior masculí, mini masculí, cadet femení i infantil femení.

Moltíssimes felicitats a tots i totes per les victòries!