23° / 8° Clar

SUBVENCIONS ESPORTIVES

DIVENDRES 19 ABRIL 2024

Ens és grat informar que la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, mitjançant el Consell Català de l'Esport, va publicar el 17 d'abril, al DOGC la convocatòria de subvencions per a la realització de les activitats esportives i actes que tinguin un impacte significatiu en el conjunt del sistema esportiu a Catalunya o de rellevància social i històrica, executats durant la temporada 2023-2024 (entre l'1 de setembre de 2023 i el 31 d'agost de 2024).

 

Enllaç a la publicació:

RESOLUCIÓ PRE/1211/2024, de 5 d'abril, per la qual s'obre la convocatòria del procediment per a la concessió de subvencions per a la realització de les activitats esportives i els actes que tinguin un impacte significatiu en el conjunt del sistema esportiu a Catalunya o de rellevància social i històrica executats durant la temporada 2023-2024 (ref. BDNS 754372).

 

Tal com estableixen les bases de la convocatòria, poden optar als ajuts tant entitats públiques (Ajuntaments, patronats municipals, consells comarcals, etc.) com entitats privades sense finalitat de lucre (clubs, fundacions i associacions esportives).

 

Per qualsevol dubte teniu disponible les PMF sobre subvencions: impacte significatiu en el conjunt del sistema esportiu a Catalunya o de rellevància social i històrica, 2023-2024 (preguntes més freqüents) on podreu seguir les indicacions per realitzar correctament el tràmit.

 

El termini de presentació va començar el 18 d'abril i finalitza el 17 de maig a les 12:00h del migdia.

 

Sessió informativa: (Formulari d'inscripció)

 

El pròxim dilluns, 22 d'abril, a les 17.00h s'organitza una sessió informativa a la sala d'actes de la Delegació del Govern a Lleida (C/ Lluis Companys 1, entresol). Us demanem que si teniu intenció d'assistir ompliu el següent formulari per tenir en compte l'assistència aproximada. La reunió es podrà seguir virtualment en el següent enllaç:

 

Microsoft Teams

Uniu-vos ara a la reunió

Meeting ID: 348 687 763 480

clau d'accés: YjPDnm

 

Punts claus:

 

1.    Les sol·licituds i la resta de tràmits associats al procediment de concessió dels ajuts s'han de presentar únicament per via telemàtica, utilitzant el sistema de signatura electrònica a través de les plataformes següents:

a)    Entitat pública adherida a l'extranet de les administracions catalanes, a través d'EACAT.

b)    La resta d'entitats: per Tràmits Gencat en el següent enllaç: Subvencions a activitats i actes d'impacte per al sistema esportiu a Catalunya. Esport (gencat.cat) (PAS 1 – SOL·LICITAR - clicar a "saber-ne més" – Per internet – Formulari electrònic de sol·licitud – Descarregar el formulari – Enviar a tramitar i rebre acusament de rebuda).

 

2.    Igual que l'any passat, no s'ha de presentar un pressupost a part, ho haureu d'indicar dins del formulari de sol·licitud per cada activitat que sol·liciteu. Si que tindreu un arxiu Excel de Suport (adjunt en aquest correu) per poder treballar el vostre pressupost per posteriorment traslladar la informació al formulari de sol·licitud. Aquest Excel el trobareu adjunt en aquets correu informatiu. Si heu de demanar més d'una activitat heu de activar la opció fent clicar botó "afegir" després de la informació de cada activitat. Els imports a presentar han de ser sense decimals.

 

3.    És pot sol·licitar per més d'una activitat. La quantitat sol·licitada per cada activitat és la quantitat resultant de restar del total de les despeses, el total dels ingressos. Cal que poseu especial atenció a l'hora de sumar els diferents conceptes per evitar errors en els pressupostos.

 

4.    Només es pot presentar una única sol·licitud per entitat, i dins d'aquesta sol·licitud les activitats que cregueu oportunes.

 

5.    L'objecte d'aquesta subvenció és poder ajudar a fer front a les despeses generades per l'organització i la promoció d'activitats esportives d'impacte, cohesió i inclusió social, altres projectes com ara congressos; jornades de formació; tasques d'arxiu de documentació; elaboració de publicacions i estudis relacionats amb l'àmbit de l'esport; celebració d'aniversaris; activitats de preparació o adequació d'espais i equipaments per a la realització dels actes, i l'organització d'esdeveniments internacionals a Catalunya. No son objecte de subvenció les activitats ordinàries (participació en lligues i campionats, entrenaments, escoles esportives, etc.), ni les activitats d'educació en el lleure esportiu (casals, estades i rutes esportives).

 

Per qualsevol dubte, estem a la vostra disposició, a la seu de la Representació Territorial de l'Esport a Lleida, o podeu contactar responent aquest correu o en el telèfon 973032975 de 9h a 14h. Recordeu fer la consulta amb el temps suficient per poder resoldre el dubte o la incidència que pugueu tenir.

 

Fitxers adjunts